Эксоцман
на главную поиск contacts

Measuring the Effects of U.S. Meat Trade on Consumers’ Welfare

Опубликовано на портале: 21-02-2005
Journal of Agricultural and Applied Economics. 1993.  Vol. 25. No. 1. P. 217-227. 
A set of ordinary and inverse demand systems for U.S. quarterly meat consumption is Estimated or use to measure the effects of U.S. meat trade on consumers’ welfare. The approach is useful to incorporate all direct- and cross-commodity effects into price forecasting and the Hicksian compensating variation measurement.

Ссылки
статей http://www.agecon.uga.edu/~jaae/jaae.htm
BiBTeX
RIS
Ключевые слова

См. также:
Д. Н. Емельянов, А. М. Носов, А. В. Дерюгина, В.Г. Растянников, А. А. Барлыбаев, Н. М. Клопыжникова
[Книга]
Safdar Muhammad, Albert J. Allen
Journal of Food Distribution Research. 2000.  Vol. 31. No. 1. P. 152-158. 
[Статья]
Римма Павловна Шпакова
Социологические исследования. 2005.  № 11. С. 129-137. 
[Статья]
Brett D. Begemann
Journal of Agricultural and Applied Economics. 1997.  Vol. 29. No. 1. P. 117-122. 
[Статья]
Leonard Shabman, Kurt Stephenson
Journal of Agricultural and Applied Economics. 1996.  Vol. 28. No. 1. P. 117-125. 
[Статья]
Gerald Whittaker, Biing-Hwan Lin, Utpal Vasavada
Journal of Agricultural and Applied Economics. 1995.  Vol. 27. No. 2. P. 352-362. 
[Статья]