Эксоцман
на главную поиск contacts

Structural Analysis of Mergers and Acquisitions in the Food Industry

Опубликовано на портале: 04-04-2005
Journal of Food Distribution Research. 1997.  Vol. 28. No. 2. P. 1-13. 
Determinants of merger and acquisition activity in the food industry are analyzed using logit regression analysis. Factors affecting the food processing, food retailing and food service sectors are considered. Results indicate merger and acquisition activity in all three sectors are significantly influenced by anti-trust activity, profitability and real gross domestic product.

Ссылки
тексты статей http://agecon.lib.umn.edu/cgi-bin/browse_journal.pl?publisherid=9
BiBTeX
RIS
Ключевые слова

См. также:
Марина Анатольевна Можина, Лилия Николаевна Овчарова, Н.Е. Авдушева, Ирина Ильинична Елисеева, В.И. Гришанов, Ирина Ивановна Корчагина, Н.М. Павлова, Лидия Михайловна Прокофьева, Р.И. Попова, Майраш Сейтказыевна Токсанбаева, Евгений Владимирович Турунцев, А. Маколи
[Книга]
Д. Н. Емельянов, А. М. Носов, А. В. Дерюгина, В.Г. Растянников, А. А. Барлыбаев, Н. М. Клопыжникова
[Книга]
Александр Владимирович Островский
Общественные науки и современность. 2015.  № 2. С. 96-111. 
[Статья]
Paul Trupo, Luke A. Jr. Colavito, Dixie W. Reaves, Charles W. Coale, George W. Norton
Journal of Food Distribution Research. 1998.  Vol. 29. No. 2. P. 45-58. 
[Статья]
Marianne McGarry, Andrew J. Thulin
Journal of Food Distribution Research. 2004.  Vol. 31. No. 1. P. 193-197. 
[Статья]