Эксоцман
на главную поиск contacts

Economic Trends in US Agriculture and Food Systems Since World War 2.

Опубликовано на портале: 03-01-2004
Iowa: Blackwell Publishing Company, 2000, 190 с.
Автор раскрывает основные особенности и специфику развития сельского хозяйства США после Второй мировой войны. Исследование показывает изменения в размере и количестве ферм, в доходах фермеров и их семей, полученных ценах, колебаниях цен на продукцию фермеров и их причинах.

By examining the fluctuations of the agriculture sector over the last 50 years, Economic Trends in US Agriculture and Food Systems Since World War II is able to give its readers a better glimpse at the future of farming. Author Milton C. Hallberg details the past and potential changes in the number of farms and farm size; farm income and expenses and wealth of farm families; and prices received, prices paid, and variability of prices. Through countless graphics and tables, Hallberg clearly presents his case for continued innovations and beneficial policies.

This book is intended to be a resource for students of agriculture but followers of agricultural history will also find it worthwhile reading.
Ключевые слова

См. также:
Д. Н. Емельянов, А. М. Носов, А. В. Дерюгина, В.Г. Растянников, А. А. Барлыбаев, Н. М. Клопыжникова
[Книга]
Safdar Muhammad, Albert J. Allen
Journal of Food Distribution Research. 2000.  Vol. 31. No. 1. P. 152-158. 
[Статья]
Brett D. Begemann
Journal of Agricultural and Applied Economics. 1997.  Vol. 29. No. 1. P. 117-122. 
[Статья]
Leonard Shabman, Kurt Stephenson
Journal of Agricultural and Applied Economics. 1996.  Vol. 28. No. 1. P. 117-125. 
[Статья]